BONJOUR VIETNAM
Established in July 2016. Our vision is to start a business that provide a wonderful solution service to customers in the Gelato & Pastry business. Always Be There For You is our slogan. We offer a full and long-term support to your business. Whenever you need, Bonjour Vietnam will be always at your side.
Từ năm 2016, Bonjour được thành lập với định hướng phát triển trở thành nhà cung cấp giải pháp Gelato & Pastry hàng đầu Việt Nam, “Luôn đồng hành cùng khách hàng” là slogan của Bonjour. Chúng tôi cung cấp giải pháp làm gelato & pastry với nguồn nguyên liệu, trang thiết bị được nhập khẩu chính hãng đạt tiêu chuẩn tốt nhất trên thế giới.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
SẢN PHẨM CỦA CHÚNG TÔI // OUR PRODUCTS:
1. Nguyên liệu làm kem Ý – Marcagel Italia – Gelato Ingredients imported from Italy:
- Website: https://www.marcagel.com/en/
- Chuyên Kem Ý – Gelato, kem sữa chua Frozen Yogurt, Softserve, với hàng trăm nguyên liệu các loại như: premix base, gelato improvers, chocolate paste, vanilla, pistacchio, hazelnut chocolate, rum raisins, salty peanut, salted caramel, yogurt, tiramisu, coconut, mint, strawberry, raspberry, kiwi, peach, mango,…
- Specializing in Italian Ice Cream – Gelato, Frozen Yogurt, Softserve, with hundreds of ingredients such as: premix base, gelato improvers, chocolate, vanilla, pistacchio, hazelnut chocolate, rum raisins, salty peanut, salted caramel, yogurt, tiramisu, coconut, mint, strawberry, raspberry, kiwi, mango,…
2. Máy làm kem gelato, pastry cream – VALMAR (Slovenia EU) – Gelato & pastry machines:
- Website: VALMAR – https://Valmar.eu/product-range/
- Các trang thiết bị hãng VALMAR được nhập khẩu từ châu Âu. Công nghệ hiện đại nhất giúp tối đa hóa chất lượng sản phẩm gelato, pastry & chocolate. Với kem gelato, hãng cung cấp các dòng máy đa năng, có chế độ nấu thanh trùng (pasteuriser), công suất làm kem lớn từ 50L – 220L kem mỗi giờ. Tất cả máy VALMAR được hãng bảo hành 2 năm.
- VALMAR equipments are imported from Europe. The most modern technology helps maximize the quality of gelato, pastry & chocolate products. For gelato (Italian ice cream), VALMAR provides multi-function machines with pasteuriser cooking mode and large ice cream making capacity from 50L – 220L per hour. All VALMAR machines have a 2-year warranty.
3. Tủ trưng bày kem gelato & pastry – ITAL PROGET (Italy) – Gelato & pastry display:
- Website: Ital Proget (Italy) – https://italproget.vetrinerefrigerate.com/en/showcases/
- Chuyên trưng bày gelato, ice cream, pastry, chocolate với công nghệ cao nhất của Ý. Thiết kế đẹp nhất, tinh tế, đa dạng mẫu mã và chất lượng vô cùng bền bỉ, quý khách sẽ cực kỳ hài lòng với sự đầu tư của mình. Gồm các dòng sản phẩm: tủ trưng bày kem, tủ trưng bày bánh, tủ trưng bày chocolate,…
- Specializing in displaying gelato, ice cream, pastry, chocolate with the highest Italian technology. The most beautiful, delicate & diverse designs, extremely durable quality, you will be extremely satisfied with your investment. Including product lines: gelato / ice cream showcase, pastry display cabinets, chocolate cabinets,…
4. Tủ trưng bày hiệu EASYBEST – Ice Cream & bakery display:
- Website: EASYBEST – http://en.qdeasybest.com/
- Sản phẩm được gia công tại China – công nghệ từ tập đoàn là CLABO Italy (https://clabo.it/en/). Chuyên trưng bày kem gelato, ice cream, pastry với công nghệ của Ý. Gồm các dòng sản phẩm: tủ trưng bày kem, tủ trưng bày bánh, tủ trưng bày chocolate,…
- The product is processed in China – technology from the group CLABO Italy (https://clabo.it/en/). Specializes in displaying gelato, ice cream, pastry with Italian technology. Including product lines: ice cream showcase, pastry display cabinets, chocolate cabinets,…
5. Tủ cấp đông nhanh – HIBER (ITALY) – Blast Freezer for Pastry, Gelato, Ice Cream,…:
- Website: HIBER ITALY – https://www.hiber.it/en/ | https://hiber.it/it/prodotti/
- Công nghệ đông lạnh thực phẩm cực nhanh trong 30 phút, nhiệt độ âm sâu -40 độ C, kết hợp quạt thổi đối lưu công suất lớn, giúp định hình nhanh, cấp đông nhanh đa dạng sản phẩm: kem Gelato, bánh Âu Pastry, Thực phẩm, Thủy hải sản, Trái cây tươi,… giúp giữ cấu trúc và chất lượng sản phẩm được tốt nhất và kéo dài tối đa thời hạn sử dụng của sản phẩm.
- Technology to freeze food extremely quickly in 30 minutes, at a temperature of -40 degrees Celsius, combined with a high-capacity convection fan, helping to quickly shape and quickly freeze a variety of products: gelato / ice cream, pastry, food, seafood, fresh fruit,… helps keep the structure and quality of the product at its best and maximize the shelf life of the product.
=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=
CÔNG TY CỔ PHẦN ĐẦU TƯ BONJOUR (VIETNAM)
Nhà cung cấp Thiết bị, nguyên liệu Kem Ý Gelato & Bánh Âu Pastry tại Việt Nam, hỗ trợ kỹ thuật toàn quốc.
We are supplier of equipments & ingredients in the Gelato & Pastry business, technical support all over Vietnam.
- Hotline: 0898.859.895
- Showroom: Nhà số 6, đường 27, khu đô thị Vạn Phúc, Hiệp Bình Phước, Tp Thủ Đức, Tp Hồ Chí Minh
- Lớp học: Lophoclamkem.com
- Website: Valmar.vn | Marcagel.vn | Easybest.vn